FOLLOWERS

Thursday, 3 May 2012

UNTUK SUHAKAM !!!! WAJAR KE NI ????
KEPADA SUHAKAM .... WAJARKAH TINDAKAN BERSHIT 3.0 YANG DI DALANGI OLEH HAIWAN AMINGA DAN HAIWAN LELAKI Y, AZMIN DAN HAIWAN PAS INI?  SUHAKAM TAK CADANG BUAT ENKUIRI KE TERHADAP AMIGA DAN HAIWAN-HAIWAN BERSHIT LAIN YANG MENDALANGI BERSHIT 3.0 INI? MENGAPA NAK SALAHKAN POLIS? KAMI TAK DIKASARI POLIS PUN? BERSHIT PERTUBUHAN HARAM. BUAT PERKARA HARAM SEBAB MEREKA HAIWAN HARAM. MENGAPA  SUHAKAM TAK KECAM HAIWAN PKR DAN PEMIMPIN PAS? HAIRAN !!!!  BAIK SUHAKAM JADI DAN DAFTAR SEBAGAI PERTUBUHAN POLITIK !!! TAK GITU? ATAU SUHAKAM PUN HAIWAN BERSHIT JUGA ?

DI BAWAH INI ADALAH HAIWAN-HAIWAN PENJENAYAH BERSHIT 3.0. MENGAPA TIDAK TERMASUK HAIWAN LELAKI Y DAN AZMIN, POK NIK DAN TGHH ATAU AMIGA? MEREKA PATUTNYA " WANTED ".

MEREKA INI PATUTNYA DI TAHAN DI SIMPANG RENGGAM AJE KERANA JENAYAH YANG DILAKUKAN. TAPI SAYANG KERANA KERAJAAN BERLEMBUT SANAGT DENGAN HAPUSKAN AKTA TAHANAN TERHAD INI. INI LAH GUNANYA SEMUA AKTA PENCEGAHAN TU. NAK KURUNG HAIWAN-HAIWAN SEBEGINILAH DARI MENGANGGU ORANG DAN KESELAMATAN AWAM.


JIKA JUMPA HAIWAN-HAIWAN INI SILA HUBUNGI .... Pegawai Jabatan Siasatan Jenayah D7A, Ibu Pejabat Polis Kuala Lumpur melalui email azmiazizi@rmp.gov.my atau telefon 019-2602344 / 019-3872344.

8 comments:

 1. Muka semua takda seri, haramjadah betul./

  ReplyDelete
 2. biasalah..muka-muka keparat xdak keje lain

  ReplyDelete
 3. Utusan Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
  1~BUKTI 1
  2~BUKTI 2
  3~BUKTI 3
  4~BUKTI 4
  5~BUKTI 5
  6~BUKTI 6

  Jangan segan2... Utusan Pasti Boleh Buat!!

  ReplyDelete
 4. KES JENAYAH PUN JANGAN DEDAH SEPERTI ROGOL, CURI DAN SEBAGAINYA. NANTI AIB. TAK GITU ABANG SAYANG.!!! JANGAN DAKWA LAGI BAIK. KALAUN IKUT OTAK BODOH KAMU TU. KAH KAH KAH KAH

  ReplyDelete
 5. mana shaani abdullah haa...

  ReplyDelete
 6. pada suhakam semua boleh. nak bunuh orang pun boleh--hak individu apa.ini kan perjuangan mereka kuman diseberang nampak, gajah yg bapak besar depan mata tak nampak, buat bodoh je. apa nak jadi dengan species manusia ni

  ReplyDelete
 7. haram jadah kat atas tu jadi macam tu sebab mak bapak diaorang bagi makanan hasil haram jadah juga.

  ReplyDelete
 8. Ala sandiwara hangpa la tu. Penipu auta putar belit. Kalau dah membohong sampai bila2 pun membohong. Kaki kelentong. Kalau orang yang dah biasa dok dalam UMNO tau la betapa dahsyatnya penipuan hamgpa.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR