FOLLOWERS

Saturday, 5 May 2012

IKUT LELAKI Y APA YANG AZMIN DAPAT ? KAH KAH KAH KAH !!!!


( BUKAN MAIN KAU PAPAH LELAKI Y YANG BERLAKON SAKIT TU, TETAPI MAK SENDIRI.............)

IKUT LELAKI Y , AZMIN DAPAT APA?  HANYA DAPAT DUIT DAN KEMEWAHAN DUNIA AJE. ITU PUN TAK SEBERAPA. DAN TAK LAMA. TAPI KALAU IKUT IBU, KITA AKAN DAPAT KASIH SAYANG DAN IANYA BERPANJANGAN.

TAUBAT LAH AZMIN.................JAUHI DAN TINGGALKANLAH SYAITAN BERTANDUK BERNAMA LELAKI Y TU SEMENTARA MASIH SEMPAT DAN BELUM TERLAMBAT. AMIN...............


AZMIN..... KO NI PERJUANGKAN KEADILAN PADA ORANG KONON...... ADILKAH ANDA TERHADAP IBU SENDIRI. KEADILAN BERMULA DI RUMAH.


JANGAN CAKAP AJE ADIL..................BADAN PENUH TAHI. ITULAH MORAL CERITA IBU INI....................SABAR AJELAH KAK. SEMUGA DOA  MAK TOM AKAN DIMAKBULKAN ALLAH. AMIN!!!!!!

4 comments:

 1. Salam tuan PG...,

  Hancur luluh hati setelah mengandungkan seorang anak selepas 9 bln 10 hari melahirkan dan membesarkan dengan titisan air susu. Itulah bak kata seorang ibu sanggup memelihara 10 anak, tetapi 10 anak belum tentu dapat memelihara seorang ibu, walaupun seorang ibu dan bapa hanya menjual sireh pinang, rumah beratapkan rumbia berdindingkan bamboo. Beruntunglah sesiapa yang masih punyai ib. Suara ibu adalah suara keramat sebagai "satu doa" Allah sangat makbulkan ungkapan seorang yang bergelar "ibu".

  P5B sudah tidak punyai ibu dan bapa, hanyalah menumpang kasih kepada seseorang yang bergelar "ibu bapa" dan sentiasa berdoa semuga ketemui mereka disuatu hari nanti...

  ReplyDelete
 2. Bodohnya blog ini maklumat chelah gigi... Spam jamban satu!

  ReplyDelete
 3. "Mungkin Anwar lah agaknya, dulu dia tidak macam ini, parti Keadilan, di manakah letaknya keadilan itu, dengan orang lain dia boleh ambil berat, dengan ibunya sendiri yang kandungkan dia, dia buat macam ini...,"

  ReplyDelete
 4. MINTAK2 ASSMIN & ANWAR KALO MEREKA MASIH TIDAK BERTAUBAT DISAMBAR PETIR SEPANTAS KILAT. MEREKA MENGKHIANATI AGAMA, BANGSA & NEGARA TERCINTA. AMIN & AMAN. PERINGATAN BUAT ASSMIN MASIH ADA IBU YG MASIH MENYAYANGI ANDA, TIDAK SEPERTI ANWAR IBU & BAPANYA.

  YA KAK TOM SEBAB DAH MELAMPAU SANGAT PERILAKUNYA. DOA IBU BYK HIKMAHNYA.

  KAMI RAKYAT MERASAKAN KEBIADAPAN TINGKAH LAKU MEREKA YG MEBLEBIHI DUNIA LEBIH DARI AKHIRAT.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR