Pengerusi DAP Karpal Singh menggesa Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang berhenti mengeluarkan kenyataan bagi pihak Pakatan Rakyat.

Karpal berkata Abdul Hadi tidak berhak berbuat demikian terutama ketika menyatakan pakatan itu akan melaksanakan hudud jika berkuasa.
    
Anggota Parlimen Bukit Gelugor itu juga berkata kenyataan Abdul Hadi adalah retorik semata-mata dan tanpa sebarang justifikasi.
    
"Amat dikesali akhir-akhir ini Hadi kerap mengeluarkan kenyataan dan kemudian terpaksa menariknya kembali. 

"Saya telah katakan sebelum ini, dan saya katakan sekali lagi bahawa hudud tidak boleh dilaksanakan di Malaysia kerana ia
jelas bercanggah dengan Perlembagaan," katanya dalam satu kenyataan hari ini. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : PAS berak kapur lagi. Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

2. Telor PAS termasuk telor TGHH dan TGNA hilang. Terbang melayang. Kah kah kah kah kah kah !!!!

3. Sebabnya , jerirtan sangkakala Karpal tentang hudud. Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

4. Terkulat-kulat mata puak PAS.Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

5. Bukan sekali  kena sergah dik Karpal... Dah dua kali. Kemetot pemimpin PAS. Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

6. Mengapa jadi begini atau mengapa PAS berak kapur dan tak ada telor serta terkulat-kulat bila di sergah Karpal ? Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

7. Sebab PAS hanya keldaian DAP dan PKR. Habok pun tak ada. Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

8. Itulah bukti dan gambaran PAS kini. PAS hanya pondan tua yang tak boleh buat apa dik sergahan Karpal si kafir harbi itu !!!Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

9. Layak ke PAS nak ke Putra Jaya? Tak lepas Bukit Abal pun...................Kah kah kah kah kah !!!!!!! Jawatan apa yang TGHH dapat jika PR menang di PRU 13 ? Cuba anda teka!!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

10. Tampal poster DAP ajelah . Menteri Poster. Atau Menteri tak berjabatan khas dalam bidang cuci seluar dalam lelaki Y atau Azmin. Atau Menteri .................................Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!

Lu pikir lah sendiri\........................Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!! Tukang azan di Masjid pun boleh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah kah !!!!