FOLLOWERS

Monday, 21 May 2012

BERSIH 4.0 .... BERSIHKAN BERSHIT 1.2.3.0..... KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!!!


BERSIH 4.0 AKAN DIADAKAN DI DEPAN RUMAH AMIGA..... KAH KAH KAH KAH !!!!!!!

BAGUSLAH  ... SEBAB AMBIGA YANG PERJUANGKAN BEBAS BERDEMO DAN BERSUARA DI MANA SAHAJA ..... KAH KAH KAH KAH

BERSIH 4.0 NAK BERSIHKAN BERSHIT 1.2.3.0 YANG KOTOR SEGALANYA... KAH KAH KAH KAH !!!!

PG TAK SETUJU LANGSUNG ATAS APA DEMO SELAGI DIANYA HARAM IAITU TAK DAPAT PERMIT POLIS DAN DI KAWASAN YANG DIWARTAKAN.................................KAH KAH KAH KAH !!!!

TETAPI SEBAB AMBIGA DAH BERJUANG SANGAT KEBABASAN BERSUARA DAN BERHIMPUN DI MANA SAHAJA DAN DAN DALAM KEADAAN APA SAHAJA... BAGUS JUGALAH SEBAGAI  BALASAN DAN PENGAJARAN . BIAR DIA TAHU SUSAH SENANG  DEMO HARAM INI. .................KAH KAH KAH !!!!

DEMO BERSHITNYA DAH BANYAK MENYUSAHKAN DAN MERUGIKAN PENIAGA DAN AWAM.... JADI BIAR DIA RASAKAN !!!!!!!!!!!!!!!KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

CUMA PG DOK TERTUNGGU-TUNGGU BILA LAGI PUAK YANG NAK BERNIAGA DAN BERI TOSAI PERCUMA DI DEPAN RUMAH TIMBALAN KETUA POLIS NEGARA NAK DI BUAT. BUKAN APA... NAK JUGA PERGI RASA , ENAK ATAU TIDAK TOSAI NYA ITU..... APA SALAHNYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!KAH KAH KAH KAH KAH !@!!!!!!!

1 comment:

  1. Tak perlu permit polis hanya memberi Notis ajak...lulus tak lulus meka buat jugak..undang2 pkatan taka kan hormati, mungkin jika nau war jadi PM mungkin dia tegas dan keras mcm pelir dia.. Ha ha

    ReplyDelete

PETA PELAYAR