FOLLOWERS

Wednesday, 9 May 2012

NEGARA BERKEBAJIKAN PAS !!!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!


Utusan Malaysia

Madrasah Salihiah akan dirobohkan - MB KedahALOR SETAR 9 Mei - Madrasah Salihiah, Kanchut di sini, yang dipertahankan waris-waris pemilik asal tapak madrasah itu, akan dirobohkan dalam masa terdekat bagi memberi laluan pembinaan kompleks perniagaan Aman Central bernilai RM500 juta.

Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak perobohan madrasah itu akan terus dilakukan kerana warisnya hanya memfailkan injunksi yang mempertikai penjualan tanah wakaf tersebut.

"Majlis Agama Islam Kedah (MAIK) sebagai pemegang amanah wakaf telah menerima pampasan lebih RM1.4 juta. Kita akan teruskan rancangan merobohkan madrasah ini walaupun warisnya memfailkan semula injunksi.

"Sebuah surau yang memuatkan hampir 400 orang akan dibina sebagai ganti di samping tapak baru masih dicari bagi membina semula madrasah tersebut," katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan mesyuarat mingguan Exco kerajaan negeri di Wisma Darul Aman di sini, hari ini. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : dahlah  sejak memerintah tak ada satu surau atau masjid pun yang PAS bina di Kelantan atau Kedah... Ini  yang dah ada nak di robohkan pulak bagi membangunkan projek komersial.!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!

2. Itulah cara Islam PAS. Dan negara berkebajikan.!!!!! kah kah kah kah kah !!!!!

3.  Tapak surau boleh di jadi pusat komersial . !!!! kah kah kah kah kah !!!!

4. Pulak tu, bukan kerajaan negeri yang bangunkan tetapi pihak swasta.!!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!

5. Siapa untung................fikir-fikirlah sendiri. !!!! kah kah kah kah kah !!!!

6. Nak tahu sebab apa roboh surau itu ? !!!! kah kah kah kah kah !!!!

7. Sebab dalam master plan negera berkebajikan , meroboh surau orang Melayu islam adalah termasuk dalam perkara kebajikan. Apa lagi bila tanah surau itu dijual pulak kepada bangsa dan agama lain. Itulah berkebajikan PAS !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!

8. Negera berkebajikan tahi minyak !!!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!

9. Jom kita pakat gelak !!!! kah kah kah kah kah !!!!

10. Dulu kata pejuang nak hapuskan PTPTN dan pendidikan percuma tapi KUIN di Kedah... MBnya naikkan yuran !!!.!!!! kah kah kah kah kah !!!!

11. Jom pakat gelak .!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!! Berkebajikan tahi minyakl!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!!!!! kah kah kah kah kah !!!!


2 comments:

  1. KEBAJIKAN PAS DAH KENE JUAL DAHH KAT TOKEY CINA KEHKEHKEHKEH

    ReplyDelete
  2. FELDA dah kena jual dengan penyangak. Wahai rakyat FELDA, lihatlah apa dah jadi pada peneroka LBJ, dah jadi papa.

    ReplyDelete

PETA PELAYAR