FOLLOWERS

Monday, 21 December 2009

POLIS AKAN EKSTRADISI RAJA PENGECUT !





KUALA LUMPUR 20 Dis. – Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan memohon perintah ekstradisi terhadap pengendali laman web Malaysia Today, Raja Petra Raja Kamaruddin (gambar) jika benar dia kini berada di sebuah pangsapuri mewah di London. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Pengecut ini ke London pula. Inilah gambaran semua pengecut dan penjahanam orang Melayu. Perangainya sama sahaja. Pengecut.

2. Inilah pembaling batu sembunyi tangan. Sepatut dan sewajibnya pengecut ini tidak perlu takut untuk hadir ke mahkamah Malaysia. Paidai buat pandai le menanggungnya. Ini hanya tahu menecam dan memfitnah seluroh pemimpin negara rasuah dan sebagainya. Diri sendiri bergelumang dengan tahi. Anak sendiri pun tak boleh jaga. Di atas dunia pun allah dah bagi balasannya. Itu pun kalau kita semua mahu berfikir.

3. Sepatutnya beliau hadir. Minta DSAI ajarnya untuk menangguhkan kes. lainya minta nasihat Dato Nizar Jamaluddin bagi mendapatkan panel 11 YAA Hakim bagi mendengar kesnya. Boleh kot. He he he he !

4. Si bacul tetap begini perangainya. Hanya cakap sahaja berdegar-degar. Tetapi hati kecil dan sentiasa baling batu sembunyi tangan. Itu pun masih ramai pemimpin negara dan pemimpin politik percayakan sipengecut ini.

5. Mengapa ya?

12 comments:

  1. Betul gak. Biarkan dia bebas kat luar pun dia bukannya susah. Mewah. Mana datang wang biayanya pun tak faham kita. Tetapi jelasnya dia tetap akan berbelog juga. Melontar fitnah demi fitnah. Hasutan demi hasutan. Kalau ikut hudud ..... ....

    ReplyDelete
  2. tak payah cakap pasal hudud kalau diri sendiri pun tak mahu hudud

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Orang Nak buat baik guna Nafsu AMARAH dan LAWAMAH.
    Kalau tak pun Orang ASSI atau KABAIR nak buat kebajikan.
    Sama sama lah kita mengaji dan menuntut ilmu

    ReplyDelete
  4. jangan tunggu lagi, polis malaysia lambat pula nanti terlepas lagi.

    ReplyDelete
  5. Raja Petra tu bukan melayu .. tetapi bangsat melayu! pengkhianat bangsa sendiri .. tak layak pun digelar melayu.. dia siapa nak judge pemimpin2 negara ni. rambut pun takde.. dah la anak pun sama jahat macam dia.. dorg ni mmg asal keturunan sampah.

    ReplyDelete
  6. salam.
    hampa semua dok dalam gua ka?
    orang patutnya bukan pi cari rpk, tapi cari siapa arah azilah dan sirul bunuh altantuya sebab depa dua orang tu polis, tak terima arahan dari orang awam kecuali pegawai dia saja, dan pegawai dia pulak sebab apa arahkan pembunuhan tu, mseti ada peringkat yang lebih tinggi punya arahan, sebab azilah dan sirul dan pegawai depa takda kepentingan dan kaitan dengan altantuya. apa la mangkak sangat hampa ni. sabaq je la banyak2..

    ReplyDelete
  7. SLM BRO..DIA ADA BYK 'LINE' ANUWAR KAT LUAR NEGARA. MAKLUM LA PENCACAI TEGAR AL-JUBOREE. SI JUBOR TU DH ATUR SEMUANYA UTK DIA LPASKAN DIRI KEHKEHKEH

    ReplyDelete
  8. PG yg lebih arif..
    Ekstradisi ni kebiasaan melibatkan kes bunuh sahaja kan..?
    Kes songlap tu rasanya tak pulak kot..
    Mungkin dia tak yakin dgn ketelusan system kehakiman kat Malaysia kot..
    Contoh :
    Kes bunuh wakil rakyat Mokhtar hashim dulu tak dijatuhkan hukuman bunuh pun..bahkan kini telah pun bebas..(betul?)

    Kes Altantunya : Dah didapati bersalah pun masih tak tunjukkan wajahnya. KENAPA? Atas peruntukan undang2 mana pulak ni..? dah bersalah..kenapa berahsia lagi? Pelik..

    Kes si-mamat tu dulu : Siap boleh ubah2 tarikh pembinaan hotel?kondo?ntahlah! lagi..sepatutnya dah boleh buang kes dah ..

    Kes Rahim Tcik tu..orang yg teriniaya tak terbela tapi yg membela pulak yg terlepas kedalam..Yg didakwa relax je..

    Kes rumah K/Toyo yg bernilai JUTAAN Rm tak disiasat..kes kecil..ikan bilis pulak yg diselak...

    p/s- Kenapa dok takut dgn raja pengecut..
    Tak kan terasa PEDAS sekiranya tak makan cabai..

    ReplyDelete
  9. lana bulu :
    kes mokhtar hashim : itu pengampunan agung. ada dalam perlembagaan
    kes dsai : kes buang salah satu sebab itulah tetapi yaa hakim mengesahkan liwat berlaku dan dsai adalah pengamal homo.
    kes toyo : sedang siasat. tunggalh dulu. Kes Dr Hassan pun Tuan Ibrahim tak selesai dah 3 bulan. itu kes tatatertib aje.
    kes rahim tambi chik : itu karpal minta selesai luar mahkamah atas permintaan anak guam. tak boleh buat apa.
    Atlantuya : Itu polis bodoh sebab tutup muka penjenayah. Sebahagiannya pun dah dikenakan tatatertib pun kerana ingkar perintah sebab banduan atau mereka yang disyakki tidak boleh ditutup muka.

    Jadi itu saahaja jawapannya.
    Tak perlu PG jawab. Saya pun boleh jawab.

    OLEH
    KURA-KURA

    ReplyDelete
  10. RPK ini adalah berkerja dgn Anwar aljuburi. Dia ditanggung oleh Anwar.
    Kesian juga Anwar habis duit dia! Hutang sini hutang sana. Hasilnya tak seberapa.

    ReplyDelete

PETA PELAYAR