FOLLOWERS

Monday, 26 April 2010

PRK HULU SELANGOR : APA BISING-BISING !


BUKAN MAIN BISING MEDIA CYBER PUAK PR INI , BILA KALAH PRK HULU SELANGOR. APA BISING-BISING. DAH KALAH TU DIAM AJE LE. LIHAT KELEMAHAN DIRI SENDIRI. BILA MENANG SENYAP. BELAJAR LE TERIMA KEKALAHAN. BARU LE KITA DILIHAT SEBAGAI PEJUANG SEBENAR. CAKAP AJE PEJUANG. TAPI BILA KALAH TAK TERIMA PULA KETENTUAN ALLAHI. APALAH.

2. PAS PUN SAMA. CAKAP AJE ISLAM SANA SINI. SEMBAHYANG HAJAT SANA SINI. DAH ALLAH TAK PERKENANKAN HAJAT ANDA SEMUA , MESTI ADA SEBAB MUSABAB DAN HIKMAHNYA. PERCAYA LE KADA DAN KADA ALLAH. MUNGKIN ALLAH TAK BERKENAN DENGAN PR. MUNGKIN. ITU PUN KALAU KITA MAHU MELIHAT KE SITU DAN MAHU BERFIKIR!!!!!!!!!!!!!!!

3. DIAM AJE LAH. MUHASABAH DIRI LAGI AFDAL!!!!!!!!!!! !

4 comments:

 1. Yang kalah tak leh duk diam. Kena kerja kuat lagi. Kalah menang tu biasa. Gelanggang politik ialah Pilihanraya. BN tak boleh diberi menang mudah. Nanti bertambah sombong.

  Yang menang pula kena kerja kuat. Jaga amanah.Jangan pandai menangis waktu kempen sahaja. Hayatilah tangisan kamu itu setiap hari sehingga bertemu pula PRU 13 nanti.

  Kepada yang kalah kena 'sabar'. Kepada yang menang kena tunaikan segala janji-janji kepada rakyat. Saya yakin kedua-dua calon adalah rakyat Malaysia yang cintakan demokrasi.

  ReplyDelete
 2. SALAM UKHWAH...

  HMMM... NAK CKP SALAH...TAK CKP PUN SALAH...

  DAH NAMPAK JELAS 2 GOLONGAN AKHIR ZAMAN.. SATU GOLONGAN PENUH DENGAN KEIKHLASAN DAN ISTIQOMAH...SATU LAGI GOLONGAN HANYA PANDAI BERKOKOK SIANG DAN MALAM... SEDANGKAN EKOR TERKENA TAHI SENDIRI..

  FIKIR-FIKIRKANLAH..

  WASSALAM
  SAYONARA

  ReplyDelete
 3. Selalunya orang-orang yang lantang menyebut Demokrasi adalah orang-orang yang tak boleh menerima hakikat Demokrasi bila kalah. Bulan, Bintang, Matahari semuanya salah dan tak betul. Contoh terbaik adalah Anwar Bin Ibrahim, kalau mengikut Demokrasi, dia sudah tidak layak menjadi Ketua Pembangkang di Parlimen, tetapi dialah yang paling lantang bertempik pasal Demokrasi.

  ReplyDelete
 4. Yo!
  hidup UMNO!
  marilah kite bersama2 meraikan kejayaan UMNO diatas kejayaan menawan semula hulu selangor!
  & marilah kita bersatu memberi yg terbaik untuk wakil rakyat kite yg baru seorang kapir
  "KELING PARIAH" yang akan membela bangsa(MELAYU),
  agama(ISLAM)& negara yg tercinta!
  HIDUP KAPIR!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR