FOLLOWERS

Tuesday, 23 June 2009

HARAM PERKASA: CADANGAN BODOH MANO DAN DAP !


Malaysiakini


Ibrahim: Pergi jalanlah DAP
Muda Mohd Noor Jun 23, 09 10:43am


Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) mempersoalkan tindakan seorang pemimpin DAP yang mahu pertubuhan itu diharamkan atas alasan perjuangannya menakutkan orang bukan Melayu."Siapa DAP yang mahu Perkasa diharamkan, mereka ingat mereka siapa," kata presidennya Datuk Ibrahim Ali kepada Malaysiakini melalui satu mesej SMS semalam."Perkasa tidak pernah melanggar apa jua undang-undang, tidak seperti pertubuhan-pertubuhan lain." Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Semalam Manoharan ( DAP ) bekas tahanan ISA ( Hindraf ) mencadangkan kepada kerajaan supaya PERKASA diharamkan kerena dikatakan ia menakutkan bukan Melayu melalui tuntutan dan suaranya.

2. Beliau mempersoalkan jika Hindraf boleh diharamkan mengapa tidak PERKASA.

3. Hari ini , YB Dato Ibrahim Ali ( Presiden PERKASA ) berkata " Boleh jalanlah DAP ". PG pun nak katakan perkara yang sama " boleh jalanlah Manoharan dan DAP, anda buta dan terus buta kerana tidak tahu membezakan keduanya ( PERKASA dan Hindraf )".

3. PERKASA nenperjuangkan hak orang melayu yang tertulis di dalam perlembagaan yang cuba dihapuskan oleh DAP dan mereka yang serupa dengannya. Berbeza dengan Hindraf yang lebih perkauman dan membuat tuntutan membabi buta dan memfitnah bahawa kerajaan melakukan penghapusan kaum India.

4. Jauh sangat bezanya. PERKASA memperjuangkan hak yang sah mengikut dan yang tercatat dalam perlembagaan negara. Jadi fikirlah secara matang sikit. Jangan dangkal dan terlalu kelihatan bodoh dan nampak begitu bodoh.

5. Kepada Ibrahim Ali. Tahniah. Perkasakan lagi PERKASA. Sedarkan semua orang Melayu di Malaysia tentang hak mereka yang cuba dirungkai dan dihapuskan secara sistemetik oleh pengkhianat ini. Perjanjian dan tolak ansur datuk nenek kita dan datuk nenak mereka juga , cuba diperkotak-katikkan.

6. Di mana maruah mereka ini yang cuba memalukan datuk nenek mereka untuk menjadi seorang yang memungkiri janji dan persefahaman. Pergi jahanam Mano , DAP dan Hindraf ini.

7. Sedarlah di mana anda semua berpijak dan berpayung. Lihat di India juga atau di mana-mana negara hatta negara China sekali pun: adakah kedua negara ini akan benarkan. Cubalah ke sana dan perjuangkan perkara yang sama di sana jika boleh. . Peristiwa Medan Tiannaiman membuktikan segalanya. Tak sempat bersuara sepatah pun. .............................................

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR