FOLLOWERS

Friday, 26 June 2009

VIDEO PUAKA : APALAH NAK MENGUNGKIT - UNGKIT !


Malaysiakini

'Rosmah-Najib kahwin di rumah saya'
Muda Mohd Noor Jun 26, 09 5:18pm

Seperti kenyataan dalam video, Che Mah Abdul Hadi hari ini mengakui Rosmah Mansor berkahwin dengan Datuk Seri Najib Razak di rumahnya di Gedong Lalang, Seremban. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Apalah nak mengungkit-ungkit. Islam ke kita nak mengungkit setelah buat perkara baik ( membina masjid )!

2. Bertaubat le. Beristigrafarlah banyak-banyak. Apa nak mengungkit lagi. Perkara dah berpuluh tahun lepas. PG bukan nak menyokong Rosmah. Tetapi wanita pertama tu jumpa orang berpulih ribu sehari. Mana le nak cam dan ingat semuanya. PG anak 4 orang aje. Kadang-kala tersalah panggil nama anak.

3. Lain le kita semua ni. Memang kita ingat PM dan isterinya. Hari-hari keluar TV. PM mana nak kenal kita. Dengan DS Najib ni , PG dah berapa kali jumpa semasa tahun 1983-1984 semasa beliau jadi MB Pahang. Berurusan kerana kami dari Persatuan anak pahang UM nak adakan acara. Lepas tu masa kerja sekarang. Kerap jumpa. Mana le PM nak ingat kita ni. Kita ingat dan kenal le dianya.

4. Sudah-sudah le Che Mah oii. Pergi sembahyang lagi baik dah umur kita ni semakin lanjut dari dok mengungkit apa kebaaikan yang kita buat. Buat anak cucu malu aje.

5. Sudah-sudah lah.................Semuga usaha dan budi Che Mah mengaturkan perkahwinan DS Najib dan Rosmah tersebut diredhai Allah dan semuga mendapatkan pahala yang besar. Aminnnn.

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR