FOLLOWERS

Tuesday, 30 June 2009

PERHIMPUNAN 100 RIBU : HABUK PUN TAK ADA !


Penghuni Gua melihat tak ada pun perhimpunan 100 ribu penyokong PR. Ada lah tak sampai 10,000 . Itu pun campur dengan orang berniaga. Cakap aje berdegar. Habuk pun tak ada. Tak ubah seperti gempar filem hindustan di saluran ASTRO ZEE 108.

2. Jadi lain kali jangan dok temberanglah. Tak orang nya nak bersusah payah ke perhimpunan yang dikatakan 100 k tersebut kalau setakat nak memaki hamun, mencarut, memfitnah dan melabelkan orang-orang tertentu dengan berbagai gelaran yang menjijikkan. Yang hadir pun macam biasalah. Itu juga mukanya.

3. Yang dok takbir pun, muka tu juga. Orang suruhan. Jenis yang buta mata dan minta aje yang tak miss pergi mendengar ceramah-ceramah politik ini. Mendidik anak-anak lebih afdal dan berzikir di rumah lagi banyak menafaatnya.

4. Bulan depan atau minggu depan kalau nak adakan lagi perhimpunan, maka bolehlah PR atau PAS , gembar gemburkan perhimpunan 200 k pula. Jadi kepada pengikut dan pemimpin PAS, jangan lupa maklumkan kepada PG : bukan apa , nak pergi kira. Kali ini nak bawa sempua yang besar dan double sempua. Setakat 2 sempua tu pandai le juga kita sehinga trilion. Lebih tak ada le.
5. Malas nak tunggu lama-lama di perhimpunan tersebut. Buang masa. Pergi kerana nak mengira aje jumlah yang diwar-warkan 100 k tersebut. Hampehhhhh....................

5 comments:

 1. buat gempar supaya polis-polis jadi sibuk mudah sikit geng-geng penjenayah buat operasi PDRM amat sensitif dengan perhimpunan parti selain dari UMNO BN.Biarkan penjenayah berkeliaran kekadang polis pun jadik penjenayah

  ReplyDelete
 2. BRO IZINKAN SAYA...

  MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA
  MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

  ReplyDelete
 3. Macam mana tak ramai, Dr. Hatta tak jemput kumpulan Carburator Dung yang popular dengan lagu "Mari Nyanyi Menjilat". Kan ke tu lagu kegemaran puak Penipu Rakyat. Bila kumpulan ni tak dijemput buat persembahan, ditambah pula N.Ajis merapu tak datang, jadi tak ada hiburan la.

  ReplyDelete
 4. khakhakha! :p adoi arif.. ko ni macam tak kenal PR ni camne. Buat event bagai nak gegar satu selangor pada hal orang2 dia sendiri gak yang di import. nak ramaikan jer. dh org klana jaya xsudi nak dengar penceramah perosak minda. pinjam artikel ini orite bro.

  ReplyDelete
 5. Perosak mata pencarian peniaga-peniaga kecil Melayu dah nak bermula lagi le tu???
  PKR dan PAS ni tak habis-habis nak menyusahkan orang. Cuba cari tempat lain kalau ya nak berhimpun?? Cari rumah Mat Sabu ke? Rumah Khalid? Rumah Haji Hadi pun tak apa? Rumah Nik Aziz lagi sesuai?
  Jangan kerana PAS dan PKR..habis jahanam mata pencarian peniaga-peniaga kecil macam aku ni!!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR