FOLLOWERS

Tuesday, 13 October 2009

TANTAWI DAN PAS HANYA NAKKAN AURA DSAI SAHAJA !Menonton dan mendengar dari Youtube di atas , mengeleng kepala PG dibuatnya. Rupanya si Tantawi ini pun meragui perangai DSAI tetapi hanya hendak gunakan DSAI bagi kepentingannnya. Juga kalau dilihat dan ditonton sehingga habis Youtube ini , kita pun tak faham apa yang cuba diterangkan dan dicakapkan oleh Tantawi ini. Nampak sangat dangkal dan selekeh cara percakapan dan hujahnya.


2. Kalau beginilah jenis pemimpin yang nak memimpin negara masa depan, jahanam negara Malaysia tercinta ini. Buat malu sahaja. Percakapan dan pembentangan hujahnya macam cakap di kedai kopi sahaja.

3. Letih kita dibuatnya. Harapkan kopiah aje le yang lebih dia ini..........................................

5 comments:

 1. Ada aura ka si Anwar tu..??
  Besa-besa saja lah lagu orang lain jugak...

  ReplyDelete
 2. tantawi ni tahu yang anwar ni pun bukan maksum. tapi pasal nak menegakkan benang basah kerana takutkan serakah nik aziz, dia kena pertahankan juga. jadi nampak berbelit-belit tantawi ni cakap. undi nak juga, bukan ka?

  ReplyDelete
 3. TANTAWI ni nampak memang tak cerdikpun bercakap mcm tak tahu apa yg dicakapkan. Dia bercakap kerajaan "ZALIM" tapi tak takutpun cakap semberono mcm tu disiarkan pulak. Klu kerajaan "ZALIM" takkan dia berani bercakap mcm tu terhadap kerajaan tak takutke "KERAJAAN ZALIM NI AKAN PENGGAL KEPALA KAU " klu ada BERANI cuba cakap mcm tu kat "NEGARA KOMINIS CINA" jika dia menjadi warga negara mereka...ada BRAN !!!! Klu nak tengok bercarai KEPALA ngan BADAN cuba buatlah....demontrasipun digelek dengan KERETA KEBAL kat MALAYSIA NI BOLEH BARING ATAS JALAN LAGI.....MANA OTAK PUAK BANGANG NI!!!!

  ReplyDelete
 4. Salam PG,
  Terimakasih diatas petikan Youtube ini. Ana sebagai salah seorang penyokong PAS kini kian sedar bahawa ana telah ditipu oleh parti yang menggelar Parti Islam ini. Sangat jelas PAS berkehendakkan kemenangan semata2 dan cuba membuat mental block dengan menyalahkan sistem kehakiman daripada mengelak memilih orang yang mempunyai latar belakang yang meragukan. WAL IAZUBILLAH semoga ana dan cucu cicit ana tidak akan memilih PARTI PAS lagi. TAKBIR!! HIDUP MELAYU!HIDUP ISLAM!

  ReplyDelete
 5. menyembunyikan kebenaran lagi berdosa besar. mereka dah tau anwar peliwat tegar tapi dek kerna nak tunggang anwar utk undi utk dunia. maka dunia pun mereka tak dpt akhirat lagi haru biru.

  salim

  ReplyDelete

PETA PELAYAR