FOLLOWERS

Sunday, 11 October 2009

PRK BAGAN PINANG : BN MENANG BESAR !TAHNIAH TAN SRI ISA SAMAD


Tahniah Tan Sri Isa Samad kerana memenangi kerusi DUN Bagan Pinang. Tan Sri Isa Samad, menang besar dengan majoriti 5,435 undi pada pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Bagan Pinang dengan memperoleh 8,013 undi berbanding calon Pas, Zulkefly Mohamad Omar, yang mendapat 2,578 undi. Seramai 11,157 atau 81.65 peratus daripada 13,664 pemilih berdaftar keluar mengundi pada pilihan raya kecil itu hari ini. Inilah mengapa Tan Sri Isa digelar Cencaru makan petang. Inilah kelebihannya.

2. Tahniah kepada pengundi Bagan Pinang yang telah menyempurnakan tanggungjawab anda dengan baik sehingga lebih dari 81.65 % yang keluar mengundi.

3. Semuga PRK dan PRU akan datang akan berlangsung dengan suasana yang lebih aman dan tenteram. PG berharap pihak keselamatan lebih tegas dalam menangani spesis -spesis yang terlepas dari zoo di Bagan Pinang dan tentukan spesis yang ditangkap hari ini dituduh di Mahkamah secepat mungkin atas apa tuduhan pun. Paling tidak tuduh mereka ini membuat gaduh gempar di bawah kanun Keseksaan.

4. Tahniah .

5 comments:

 1. Rakyat dah tau. Undi PAS undi DAP. PAS menang, PAS menjadi boneka kepada DAP. PAS menang, PAS akan membangun bersama DAP. PAS menang, kaki bontot akan PM. PAS menang, banyak bini di dahulukan, duit rasuah balak di gandakan

  ReplyDelete
 2. pukimakumnobengong11 October 2009 at 23:37

  pukimakumnobengong .....pengundang bala

  ReplyDelete
 3. SALAM--Apapun pengundi Bagan Pinang telah mengotakan janji mereka bahawa Isa pilihan terbaik sejak awal lagi.
  Mereka juga tak perlukan politik samseng walaupun
  pendukungnya parti yang mengaku memperjuangkan Islam...

  ReplyDelete
 4. Rakyat tidak selamanya menerima cramah penipuan, fitnah dan caci maki PAS-pakatan......

  Rakyat telah menguji mereka di Selangor, Pulau Pinang dan Kedah, ternyata mereka hanya pandai berhujah fitnah, tetapi tidak mampu melaksanakan janji-janji merreka.

  Itulah balasan kepada pendusta......

  ReplyDelete
 5. Tahniah diatas kemenangan BN.
  Syabas kepada rakyat yg telah bijak dan faham akan amalan demokrasi.
  Ambillah amanah rakyat dgn yakin. Lupakan kisah lara/rasuah yg lama dan buka buku baru demi kemaslahatan rakyat bukannya kroni-mania.
  Taniah Bagan Pinang.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR