FOLLOWERS

Saturday, 16 January 2010

PAK NIK DITIPU PBMK : PAK NIK MENGAKU !

Dipetik dari : Malaysia Instinct

Penghuni Gua : Ranap RM 50 juta. Tak berbunyi pun Mahfuz dan Tantawi serta Harakah Daily bab ini. Pak Nik pun dah mengakui apa yang didedahkan oleh Kickdefella. Rupanya kerajaan Membangun Bersama Islam " ada kisah-kisah sebegini. Pemerintahan islam katakan. Islam cara PAS...............Kalau le kerajaan Pusat...................masak le puak ni menenyehnya. Tiap hari le mereka akan dok " KEKOH " kerajaan.


2. Pencen je le Pak Nik. Buat malu ke orang aje. Banyak kali dah dimainkan oleh si budak mentah ( menantu lagi ). Itu yang menantunya memberi hadiah secara langsung dan tak langsung kepada Pak Nik. Mulanya rasuah haji kemudian kek.


3. Allah Maha Besar Pak Nik. Sikit-sikit Allah tunjukkan. Kepada Pak Nik, PG cadangkan agar melantik DSAI sebagai penasihat ekonomi Kelantan atau boleh melantik DSAI sebagai penasihat atau CEO PBMK. Diakan pakar dalam segala hal. Mahfuz pun boleh jadi CEO PBMK. Dia ni lagi pakar dalam segala hal. He he he he he ...............

3 comments:

  1. Mr. Bean PAS tu paling layak jadi ceo pmbk..hahaha

    ReplyDelete
  2. AKHIRNYA ALMENANTUNYA BEJAYA MENGENCINGKAN ATAS KOPALO BAPAK MERTUAANYERRRRR!!! KEHKEHKEH

    ReplyDelete
  3. eh..eh..malunya tok guru kita yang dianggap bijak serta kasyaf tapi boleh kena kencing oleh almenantu "jejaka terbijak di Kelantan"..jangan bimbang kerana kerajaan Kelantan akan dapatkan khidmat nasihat pakar ekonomi tersohor yang pernah jadi menteri kewangan 7 tahun berturut-turut untuk bantu kerajaan..atau kalau susah sangat hendak cari penganti AAFahmi jadi CEO PMBK, lantik saja DSAI sebagai CEO..

    ReplyDelete

PETA PELAYAR